zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Oostende’s Shopping Feest- en Cultuurpaleis verwelkomt mysterieuze nieuwkomer – Doe mee aan de wedstrijd en ontdek wat er te zien zal zijn!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In het Shopping Feest- en Cultuurpaleis in Oostende is er iets mysterieus opgedoken. Een raadselachtige galeriemuur met enkele kunstwerken is verschenen op een nieuw winkelpand en er hangen affiches in meer dan 50 handelszaken in het centrum van de stad.

Het Economisch Huis Oostende heeft een wedstrijd bedacht om mensen te laten raden wat er precies zal komen. De bestickering aan de ramen en de werken op de muur van het pand zijn tips die je kunnen helpen bij het raden.

Volgens Filip Roelandt, directeur van het Economisch Huis Oostende, zal de nieuwkomer tegen de zomer een plek worden waar zowel ondernemers als shoppers terecht kunnen. Meer informatie wordt echter niet vrijgegeven om het mysterie te behouden. Lokale handelaars werken enthousiast mee aan de actie en bieden deelnemers een formulier aan om deel te nemen aan de wedstrijd. Kinderen kunnen ook meedoen door een kleurplaat op te halen en een James-cadeaupakket te winnen.

Het doel van de wedstrijd is om extra visibiliteit te creëren en potentiële kopers voor de ondernemers aan te trekken. De schepen van Ondernemen, Charlotte Verkeyn (N-VA), benadrukt het belang van het betrekken van de lokale handelaars bij dit project. Wil je deelnemen aan dit spannende avontuur? Bezoek dan www.ikkoopinoostende.be voor een overzicht van handelaars waar je een formulier kunt ophalen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments