maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Ongeval ter hoogte van Jabbeke zorgt voor file richting kust

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

JABBEKE – Een verkeersincident op de autosnelweg richting de kust zorgde voor ernstige verkeershinder en een file. Ter hoogte van Jabbeke, in de richting van Oostende, kwam een auto op zijn zij terecht in het derde rijvak. Een ambulance is reeds ter plaatse, maar de toestand van de passagiers is nog onduidelijk.

Het incident vond plaats op de drukke route richting de kust. Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over de oorzaak van het incident en de betrokken voertuigen. Het is ook nog niet duidelijk of er andere voertuigen betrokken waren bij het ongeval.

De hulpdiensten zijn snel ter plaatse gekomen om de situatie te behandelen. Een ambulance is aanwezig om medische zorg te verlenen aan de betrokken passagiers. De ernst van hun verwondingen is momenteel onbekend.

Als gevolg van het incident en de aanwezigheid van de hulpdiensten is er een file ontstaan richting de kust. Automobilisten wordt geadviseerd om alternatieve routes te overwegen of geduldig te zijn terwijl de hulpverlening en opruimwerkzaamheden plaatsvinden.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments