donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

NMBS zet extra treinen in voor druk weekend aan de kust

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

De NMBS kondigt aan dat er komend weekend extra treinen zullen rijden richting de kust. Dit besluit is genomen in verband met de voorspelde tropische temperaturen en de verwachte toename van reizigers.

Met het mooie weer in het vooruitzicht, wordt er drukte verwacht aan de kust dit weekend. Veel toeristen zullen de trein nemen om van het strand en de zee te genieten. Om aan de vraag te voldoen, zal de NMBS extra treinen inzetten bovenop het reguliere zomeraanbod. In totaal zullen er vier extra treinen heen en vier extra treinen terug rijden richting Oostende en Blankenberge.

De NMBS adviseert reizigers die van plan zijn naar de kust te gaan om de routeplanner te raadplegen. Daar kunnen ze ook informatie vinden over de drukte op de treinen. “We raden reizigers ook aan om voldoende water mee te nemen. Het is ook verstandig om indien mogelijk de spitsuren te vermijden. Wie de mogelijkheid heeft, kan beter iets vroeger of iets later vertrekken”, geeft de NMBS als tip.

Met de extra treinen wil de NMBS ervoor zorgen dat reizigers comfortabel en veilig kunnen reizen naar de kust en zo kunnen genieten van het zomerse weer.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments