woensdag, juli 24, 2024
spot_imgspot_img

Nieuwe kerstmarkt brengt extra magie naar het Wapenplein in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende zal dit jaar een nieuwe kerstmarkt lanceren op het Wapenplein, waarmee een verbinding wordt gemaakt tussen het handelscentrum en het Leopoldpark. Deze toevoeging zal zorgen voor een nog intensere en grotere kerstbeleving.

Het plan is om deze opstelling minstens drie jaar lang te behouden. De beide kerstmarkten zullen vanaf 1 december 2023 van start gaan en geopend zijn tot en met 7 januari 2024.

Dankzij het evenement ‘Winter in Oostende’ is de maand december de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toeristische hoogtepunt, met een aanzienlijke toename van overnachtingen.

In 2017 verraste Oostende met een drijvende schaatspiste in het Leopoldpark. Ook dit jaar zullen bezoekers weer kunnen genieten van schaatsen op de vijver en de mogelijkheid hebben om leuke kerstcadeaus te kopen in de gezellige chalets. Het park zal gehuld zijn in een sfeervolle winterambiance met extra verlichting. Bovendien is er een tijdelijke horecagelegenheid waar bezoekers kunnen genieten van eten en drinken. Op vrijdag en zaterdag kunnen ze hier terecht tot 23.00 uur, op andere dagen tot 22.00 uur.

Voor dit project is Oostende op zoek naar een concessiehouder die de kans krijgt om bij te dragen aan een fantastische winterervaring in Oostende. De referentie voor de concessie is 2023-TO-0005 (gelieve deze te vermelden op alle documenten en in alle communicatie). Geïnteresseerden kunnen de richtlijnen van de procedure vinden via de volgende link: [link invoegen].

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments