woensdag, februari 21, 2024
spot_imgspot_img

NHV uit Oostende wint heli-contract in Denemarken

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Noordzee Helikopters Vlaanderen (NHV) heeft aangekondigd dat ze een Airbus H175-helikopter zullen stationeren in Esbjerg, Denemarken om vluchten uit te voeren voor TotalEnergies EP Denmark in het Deense deel van de Noordzee.

NHV heeft een indrukwekkende vloot van meer dan 35 helikopters die worden ingezet in Europa en West-Afrika voor de energie-industrie, maritieme en havendiensten.

De nieuwe inzet in Denemarken versterkt de positie van NHV als een toonaangevende speler in de helikopterindustrie. Het bedrijf heeft onlangs de taak van de Nederlandse kustwacht overgedragen aan het Britse Bristow. NHV blijft echter een belangrijke rol spelen in de offshore-activiteiten en zal blijven werken aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van hun diensten.

De Airbus H175-helikopter is een van de meest geavanceerde helikopters op de markt en biedt uitstekende prestaties en comfort. NHV heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn voor haar klanten en zal ongetwijfeld uitstekende resultaten behalen bij het uitvoeren van vluchten voor TotalEnergies EP Denmark.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments