maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Motorrijdster gewond na aanrijding op gevaarlijk kruispunt bij de Blauwe Bruggen

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – In een nieuw incident bij de ‘Blauwe Bruggen,’ een berucht kruispunt in Oostende, raakte een 68-jarige motorrijdster gewond bij een aanrijding met een personenwagen. Het blijft een zorgwekkende plek voor verkeersongevallen in de stad.

Op dinsdagmiddag deed zich opnieuw een verkeersongeval voor op het kruispunt van de Ringlaan met het Adolf Van Glabbekeplein, bij de lokale bevolking beter bekend als de ‘Blauwe Bruggen.’ Deze locatie staat al langer bekend als een gevaarlijk punt waar meerdere ongevallen, waaronder die met motorrijders, hebben plaatsgevonden.

Bij dit recente incident waren een 68-jarige motorrijdster en een 64-jarige autobestuurder betrokken. Gelukkig bleken beide bestuurders nuchter te zijn na het afnemen van een ademtest.

De motorrijdster liep echter wel verwondingen op als gevolg van de aanrijding en werd voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig verkeerde ze nooit in levensgevaar, maar dit incident benadrukt opnieuw de problemen rond de ‘Blauwe Bruggen’ en de noodzaak om de verkeersveiligheid op deze locatie te verbeteren.

bron: Het Nieuwsblad

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

2 REACTIES

  1. Vóór de auto’s en moto’s op dit kruispunt aankomen zou het beter verplicht zijn om op 1 rijvak rechts te rijden Dit had al veel eerder moeten beslist worden door de burgemeester en zijn schepen van Mobiliteit

  2. als de bruggen open zijn moet het verkeer rond rijden aan de verkeerslichten voor dien staat er al een rood kruis op boven de tunnel ik denk dat dit wil zeggen verboden op dit vak te rijden en daar wordt er nooit naar gekeken ze rijden maar op de twee vakken in plaats dan een vak voor wat dienen dan de verkeers regels ??? daar wordt er nooit politie controle ever gedaan ? waarom ( het is niet van belang )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments