vrijdag, mei 24, 2024
spot_imgspot_img

Motard van politie Oostende lichtgewond na aanrijding

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Een motard van 31 jaar oud, werkzaam bij de politiezone Oostende, raakte vrijdagmiddag lichtgewond bij een verkeersongeval. Dit meldt de politie van Oostende. Het slachtoffer werd in de flank geraakt door een auto.

Het incident vond plaats rond het middaguur in de omgeving van het op- en afrittencomplex van de A10 in Zandvoorde. Een groep motorrijders kwam van de brug over de snelweg en reed richting het stadscentrum via de Zandvoordestraat. Op dat moment was een 29-jarige automobilist net van de snelweg afgereden. Hij wilde de Zandvoordestraat oversteken om de Kuipweg op te rijden, maar merkte de motorrijder niet op. De politie-inspecteur werd aangereden aan de zijkant tijdens deze manoeuvre.

Bij de valpartij liep het slachtoffer een pijnlijke pols op. “Hij werd naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling, maar verkeert in goede gezondheid”, aldus de politiezone Oostende. De motorrijder wist ernstiger letsel te voorkomen door een rolbeweging te maken.

De betrokken automobilist onderging een negatieve ademtest en al zijn documenten waren in orde. Alle vaststellingen werden gedaan door de politie van de zone Bredene/De Haan.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments