donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Mechelen wordt de tegenstander van BCO in halve finale van de play-offs

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Kangoeroes Mechelen heeft zich geplaatst voor de halve finale van de Belgische play-offs na een knappe overwinning in de belle tegen Leuven Bears. De Mechelse ploeg won met 98-89 en plaatste zich met een 2-1 voor de halve finale, waarin ze het opnemen tegen kampioen BC Oostende.

De spelers van Kangoeroes Mechelen zijn trots op hun prestatie en kijken uit naar de halve finale tegen BC Oostende. “We zijn fier dat we met dit Kangoeroes Mechelen opnieuw in de halve finale van de play-offs fonkelen,” aldus kapitein Wen Mukubu. Het wordt een zware strijd, want Oostende kan dit seizoen zijn 12e landstitel op rij winnen.

De halve finale wordt gespeeld volgens een best of five-formule, waarin de kustploeg van het thuisvoordeel geniet. De eerste wedstrijd vindt woensdag plaats in Oostende, en de spelers van Kangoeroes Mechelen zijn vastberaden om daar een goede prestatie neer te zetten.

Het belooft dus een spannende strijd te worden tussen Kangoeroes Mechelen en BC Oostende, waarbij de Mechelse ploeg alles zal geven om de titel te veroveren en Oostende te stoppen in hun zoektocht naar een nieuwe landstitel. De fans in Oostende kunnen zich alvast opmaken voor een boeiend basketbalspektakel.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments