zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Man zwaargewond na val met step in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – Afgelopen weekend raakte een stepper zwaargewond na een val in Oostende. Gelukkig is de man inmiddels buiten levensgevaar.

Het incident vond plaats op zaterdag rond 23.30 uur. Twee vrienden waren aan het steppen op de Hendrik Baelskaai, in het gedeelte dat parallel loopt aan de N34 Dokter Eduard Moreauxlaan. Ter hoogte van de verkeerslichten kwam een van hen, een 28-jarige man, ten val nadat hij vast kwam te zitten in oude tramsporen die in het wegdek verwerkt zijn.

Voorbijgangers boden direct hulp aan en contacteerden de hulpdiensten. Op dat moment passeerde ook een politiepatrouille toevallig. De man liep ernstig hoofdletsel op en verkeerde in levensgevaar. Verder onderzoek wees uit dat de bestuurder onder invloed van alcohol was.

Op maandag verbeterde de toestand van de twintiger: hij verkeert niet langer in levensgevaar, maar moet nog wel in het ziekenhuis blijven. De hulpdiensten benadrukken nogmaals het grote gevaar van alcoholgebruik in het verkeer, ongeacht of het gaat om fietsen, auto’s, motoren of steps.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments