vrijdag, juli 12, 2024
spot_imgspot_img

Man overleden na tragisch incident in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Een man is donderdagmiddag overleden nadat hij ongelukkig in het water belandde langs de Sir Winston Churchillkaai in Oostende. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar bezweek daar aan zijn verwondingen.

Het betrof een toerist die samen met zijn vrouw en kinderen een uitstapje maakte naar Oostende. Het gezin had een klein bootje gehuurd dat was aangemeerd langs de Sir Winston Churchillkaai. Rond 13.45 uur ging het mis. De man kwam ten val en raakte mogelijk met zijn hoofd een ponton, waarna hij uiteindelijk in het water belandde. De exacte toedracht van het incident is nog niet volledig duidelijk. Volgens de eerste bevindingen waren er geen getuigen aanwezig.

“Op dit moment worden de precieze omstandigheden nog onderzocht,” aldus de federale politie. Mogelijk is de man kort alleen teruggekeerd naar de boot, zonder zijn familie, waarna het ongeluk plaatsvond. Het slachtoffer werd relatief snel uit het water gehaald, maar bij aankomst van de hulpdiensten bleek al snel dat zijn situatie ernstig was. Ter plaatse kreeg hij de nodige medische zorg, maar zijn toestand was zorgwekkend. Vervolgens werd hij in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij korte tijd later overleed aan zijn verwondingen. Het parket is op de hoogte gebracht van het incident en zal verder onderzoek verrichten.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments