donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Man neergestoken in centrum, dader op de vlucht

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – Het centrum van Oostende werd maandagmiddag opgeschrikt door een steekpartij. In de Langestraat werd een 40-jarige man neergestoken, waarna de dader op de vlucht sloeg. De politie heeft de omgeving afgesloten voor verder onderzoek.

Het incident vond plaats even voor 16 uur in de Langestraat, ter hoogte van de Platformstraat. De exacte omstandigheden zijn nog onduidelijk, maar getuigen vonden het slachtoffer – een 40-jarige man uit Nieuwpoort – op de locatie. Hij had veel bloed verloren en werd naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is nog weinig bekend.

De dader vluchtte na het incident. De politie heeft de omgeving afgezet en is begonnen met een sporenonderzoek. Onder andere camerabeelden uit de buurt worden bekeken om meer duidelijkheid te krijgen. Op dit moment is de dader nog niet gevat, maar de politie zet zich in om hem op te sporen.

“Op dit moment kunnen we geen verdere informatie vrijgeven over de toestand van het slachtoffer en de identiteit van de verdachte. Het politiekorps van Oostende en het Parket van West-Vlaanderen voeren een intensief onderzoek uit naar het incident”, aldus een woordvoerder van de politie.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments