zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Man levensgevaarlijk gewond na steekpartij op Torhoutsesteenweg in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Op de Torhoutsesteenweg in Oostende heeft zich een gruwelijk incident voorgedaan, waarbij een man na een hevige discussie op straat werd neergestoken. Het slachtoffer verkeert momenteel in levensgevaar en is onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. De dader wist te ontkomen en is nog steeds voortvluchtig.

Het tragische voorval vond plaats kort na de middag, en de exacte reden achter de ruzie tussen de twee mannen blijft vooralsnog onduidelijk. Volgens getuigen trok de dader plotseling een groot mes tevoorschijn en richtte hij zijn agressie op het gezicht en het been van het slachtoffer. Ondanks de verwondingen slaagde het slachtoffer er nog in om naar de overkant van de straat te vluchten, maar viel daar uiteindelijk neer door de ernst van zijn blessures. De dader maakte handig gebruik van de chaos en vluchtte weg in de richting van het nabijgelegen Vlaams Plein.

Hulpdiensten werden onmiddellijk gealarmeerd en spoedden zich naar de locatie van het incident. Ter plaatse verleenden ze eerste hulp aan het slachtoffer voordat hij met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd. De politie heeft het gebied rond de plaats van de ruzie afgezet om het bewijsmateriaal veilig te stellen en het onderzoek te vergemakkelijken.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments