woensdag, juli 24, 2024
spot_imgspot_img

Luchthaven Oostende-Brugge verwacht drukke zomer met 90.000 passagiers

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende, 21 juni 2023 – In samenwerking met alle partners hebben beide luchthavens zich voorbereid om de zomervakantie soepel te laten verlopen. De regionale luchthavens winnen aan populariteit doordat reizigers hier zonder stress kunnen vertrekken en niet drie uur van tevoren aanwezig hoeven te zijn, aldus CEO Eric Dumas.

Luchthaven Oostende-Brugge

Luchthaven Oostende-Brugge verwacht in juli en augustus 90.000 passagiers, een vergelijkbaar aantal als vorige zomer. Reizigers hebben dit seizoen de keuze uit 13 bestemmingen in Spanje, Griekenland en Turkije. Voor het eerst sinds 2019 is het ook weer mogelijk om vanuit Oostende naar Antalya te vliegen, met drie vluchten per week. De populairste zomerbestemmingen vanuit Oostende zijn Alicante, Malaga en Tenerife. Een volledige lijst van bestemmingen is te vinden op www.luchthaven-oostendebrugge.com/bestemmingen.

Populariteit van regionale luchthavens

CEO Eric Dumas benadrukt de groeiende populariteit van regionale luchthavens: “Onze regionale luchthavens winnen steeds meer aan populariteit doordat reizigers kiezen voor vertrek vanuit de regio. In tegenstelling tot grote luchthavens hebben onze luchthavens geen last van personeelstekorten en hoeven reizigers niet drie uur van tevoren aanwezig te zijn. Korte loopafstanden en snelle doorlooptijden zijn ook belangrijke factoren voor passagiers om te kiezen voor onze luchthavens.”

Dumas benadrukt ook dat alle partners van de luchthavens zich hebben voorbereid om de zomervakantie soepel te laten verlopen. “Wie kiest voor een regionaal vertrek, kiest meteen voor een comfortabel en stressvrij vertrek. Dat is waar wij bekend om staan, en daar zetten we ons hard voor in”, besluit Dumas.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments