maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Lichaam gevonden in Spuikom

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Update: 21:32 OOSTENDE – Vanmiddag werd er een tragische ontdekking gedaan in Oostende, toen het levenloze lichaam van een man uit de Spuikom werd gehaald. De lokale hulpdiensten, waaronder de brandweer en politie, werden ter plaatse geroepen en werkten nauw samen om het lichaam uit het water te halen. Het gaat om een man afkomstig uit Brussel.

Het incident vond plaats in de namiddag, toen omstanders de grimmige vondst deden en meteen de hulpdiensten waarschuwden. De MUG, de brandweer en verschillende politie-eenheden snelden naar de locatie, waar ze geconfronteerd werden met het lichaam van de man dat in het water dreef.

Ondertussen werd de man geïdentificeerd, het gaat om een man die afkomstig is uit het Brusselse. Hoe hij om het leven kwam of hoe lang hij al in het water lag is momenteel nog niet duidelijk. De politie is begonnen met een onderzoek om de omstandigheden rond zijn dood te achterhalen. Het is nog onduidelijk hoe lang het lichaam in het water heeft gelegen en wat de oorzaak van het overlijden is. Rechercheurs zullen waarschijnlijk autopsie uitvoeren om meer informatie te verkrijgen.

De Spuikom, een bekende waterplas in Oostende, trekt vaak bezoekers aan voor recreatieve activiteiten en watersporten. Het is een populaire plek voor zowel inwoners als toeristen.

De autoriteiten benadrukken dat ze er alles aan zullen doen om de omstandigheden rond zijn dood te achterhalen. Ze roepen getuigen op om zich te melden en eventuele informatie te verstrekken die kan bijdragen aan het onderzoek.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments