woensdag, juli 24, 2024
spot_imgspot_img

Lichaam gevonden in Oostendse haven na tragisch kanaalincident

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In de vroege ochtend van vandaag werd een lichaam ontdekt in de haven van Oostende. Hoewel de identiteit van het slachtoffer nog bevestigd moet worden, lijkt het zeer waarschijnlijk te gaan om de persoon die betrokken was bij het tragische incident in het kanaal gisteravond.

Het incident begon gisteravond toen twee mannen en hun families langs het kanaal in Oostende wandelden. Een ongelukkige gebeurtenis leidde tot het verlies van een sleutelbos in het water, waarna beide mannen in moeilijkheden raakten. Gelukkig kwam een bijna gepensioneerde politieman ter plaatse en sprong in het water om een van de mannen te redden, hoewel deze in kritieke toestand verkeert.

Helaas verliep de zoektocht naar de tweede man minder succesvol. Duikers van de brandweer zochten gedurende twee lange uren naar hem, maar zonder resultaat. Uiteindelijk besloten ze de zoektocht te staken, in de verwachting dat het lichaam van de vermiste man mogelijk zou aanspoelen.

Het gevonden lichaam in de haven van Oostende werpt nu een tragisch licht op deze gebeurtenissen. Hoewel de identificatie nog moet plaatsvinden, zijn de aanwijzingen sterk dat het om het tweede slachtoffer gaat.

Deze trieste gebeurtenis herinnert ons aan de risico’s van de waterwegen in onze stad. Onze gedachten gaan uit naar de families van de slachtoffers in deze moeilijke tijd.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments