zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Langere wachttijden aan check-in mogelijk door nieuwe bagagescanners

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Door Het Ostends Nieuws

Oostende – De luchthaven van onze stad blijft stappen zetten om de veiligheid en efficiëntie van haar diensten te verbeteren. Vanaf 11 september worden er twee geavanceerde bagagescanners geïnstalleerd, een stap die de veiligheid van alle passagiers verder zal versterken.

Deze nieuwe bagagescanners zijn niet alleen in staat om een groter volume bagage sneller te verwerken, maar ze bieden ook een verhoogde graad van detectie. Dit betekent dat de luchthaven investeert in de toekomst en de veiligheid van alle reizigers prioriteit geeft.

De plaatsing van deze geavanceerde scanners vereist echter enige voorbereiding. Daarnaast moeten de huidige scanners worden verwijderd voordat de nieuwe in gebruik kunnen worden genomen. Hierdoor kunnen passagiers tijdens deze overgangsperiode mogelijk langere wachttijden ervaren bij het inchecken.

Om eventuele ongemakken te voorkomen, raden we alle passagiers aan om minstens twee uur voor hun geplande vlucht aanwezig te zijn op de luchthaven. Op deze manier kunt u rustig de tijd nemen voor het inchecken en eventuele wachttijden vermijden.

We begrijpen dat langere wachttijden vervelend kunnen zijn, maar we hopen op uw begrip en medewerking tijdens deze belangrijke upgrade van onze luchthaven. De nieuwe bagagescanners zullen naar verwachting midden december volledig operationeel zijn en zullen bijdragen aan een nog veiligere en efficiëntere reiservaring voor alle Oostendenaars.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments