donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Lange file bij start onderhoudswerken aan Konterdambruggen

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Maandagmorgen zijn de onderhoudswerken gestart aan de Konterdambruggen, wat meteen resulteerde in lange files tussen Bredene en Oostende. Tot en met vrijdag 26 mei zullen er onderhoudswerken plaatsvinden aan de Konterdambruggen.

Gedurende deze week zal er een cilinder vervangen worden. Om een vlotte en veilige uitvoering van de werken te garanderen, zullen de bruggen volledig afgesloten zijn voor het verkeer.

Zoals verwacht hebben deze werken een aanzienlijke impact gehad op de ochtendspits voor het verkeer tussen Bredene en Oostende. Automobilisten die naar Oostende wilden rijden, moesten al aanschuiven op de Dr. Ed. Moreauxlaan ter hoogte van de oude watertoren. Dit betekent dat bestuurders deze week extra vroeg moeten vertrekken om op tijd op hun werk of school te arriveren.

De moeilijke ochtendspits had ook gevolgen voor de hulpdiensten. Iets na 8 uur hadden een ziekenwagen en een MUG-wagen veel moeite om langs het verkeer in de richting van het ziekenhuis te rijden.

Deze onderhoudswerken zijn noodzakelijk om de veiligheid en de functionaliteit van de Konterdambruggen te waarborgen. Het stadsbestuur van Oostende benadrukt het belang van dit onderhoud en vraagt om begrip en geduld van de weggebruikers tijdens de werkzaamheden. Het is aangeraden om gebruik te maken van alternatieve routes en het openbaar vervoer indien mogelijk.

Naar verwachting zullen de verkeersproblemen aanhouden gedurende de hele week, met name tijdens de ochtend- en avondspits. Het is raadzaam om regelmatig de verkeersinformatie te controleren en voldoende extra reistijd in te plannen. Het stadsbestuur zal nauwlettend toezien op de voortgang van de werken en indien mogelijk maatregelen treffen om de verkeersstroom te verbeteren.

Het is belangrijk dat weggebruikers rekening houden met de hinder en de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Veiligheid staat immers voorop, zowel voor de wegwerkers als voor de weggebruikers. Het is van groot belang om de instructies en aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen en de snelheid te matigen in de omgeving van de werken.

Met het einde van de werkzaamheden in zicht, zullen de Konterdambruggen binnenkort weer volledig toegankelijk zijn

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments