vrijdag, mei 24, 2024
spot_imgspot_img

LAGO-Movement Running Criterium eerste wedstrijd afgelast vanwege veiligheidsredenen

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

De eerste wedstrijd van het LAGO-Movement Running Criterium, die gepland stond op vrijdag 21 april, is helaas afgelast vanwege de weersomstandigheden. De organisatie heeft de veiligheid van de deelnemers en vrijwilligers als hoogste prioriteit gesteld en daarom besloten om de wedstrijd niet door te laten gaan.

Ondanks de teleurstelling bij de lopers en de organisatie, is er begrip voor het besluit genomen door de organisatie. “Veiligheid gaat boven alles”, aldus de organisatie in een verklaring. De politie heeft geholpen bij de communicatie en is bedankt voor hun duidelijke instructies.

De organisatie heeft ook haar dank uitgesproken aan alle aanwezige lopers voor hun begrip. Ze zullen snel communiceren over wat er zal gebeuren met het inschrijvingsgeld.

De school OLVO Mariakerke werd geprezen voor de inzet van alle medewerkers en het regelen van het evenement. Hoewel iedereen doornat werd van de regen, vertrok iedereen veilig.

De organisatie bedankte ook de aanwezige seingevers voor hun hulp, en hoopt dat ze inmiddels weer droog zijn.

Ondanks de afgelasting, waren er nog 60 kinderen die wel veilig en droog hebben kunnen lopen. De organisatie is blij dat dit toch nog mogelijk was en hoopt dat de rest van het criterium wel volgens plan kan verlopen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments