vrijdag, mei 24, 2024
spot_imgspot_img

Laatste kans om in te schrijven voor zomersportkampen in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Inschrijven voor de zomersportkampen in Oostende is nog beperkt mogelijk, zo meldt de stad. Ouders die hun kinderen nog willen inschrijven voor enkele sportkampen in juli en augustus, hebben geluk als ze snel zijn.

Het gaat om kampen met basketbal, baseball, tafeltennis en cricket. Voor andere kampen is er helaas een wachtlijst aangelegd.

Het sportkamp programma is zoals gewoonlijk gevarieerd en biedt verschillende opties voor kinderen van verschillende leeftijden en interesses. Zo kunnen kinderen zich naar hartenlust uitleven in sporten als baseball, tafeltennis, cricket en basketbal.

Voor de baseball en omnisport kampen is de inschrijving open voor kinderen geboren tussen 2011 en 2014. Tafeltennis is beschikbaar voor kinderen geboren tussen 2011 en 2016, cricket voor kinderen geboren tussen 2010 en 2014, terwijl tafeltennis en omnisport open staan voor kinderen geboren tussen 2013 en 2016. Er is ook een basketbalkamp beschikbaar voor kleuters geboren in 2017 en 2018.

De inschrijving gebeurt online via de webshop, waar ouders ook kunnen inschrijven voor de wachtlijst als ze geïnteresseerd zijn in kampen die al volzet zijn. De prijs voor een vijfdagenkamp bedraagt 50 euro voor inwoners van de stad en 100 euro voor niet-inwoners. Mensen met een UiTPAS aan kansentarief krijgen een korting van 80% op de prijs van het vakantieaanbod.

Kortom, als je je kinderen nog wilt inschrijven voor de zomersportkampen in Oostende, wees dan snel. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments