donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Kursaal Oostende viert 100.000ste bezoeker van 2023

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Kursaal Oostende heeft een mijlpaal bereikt. Dit weekend mocht het al de 100.000ste concertganger van 2023 verwelkomen tijdens het optreden van K3. De afgelopen maanden heeft Kursaal Oostende heel wat bezoekers mogen ontvangen. In 2022 kwamen er in totaal 160.000 mensen over de vloer.

De gelukkige bezoeker was Stephanie Moerman uit Ruddervoorde. Ze werd verrast met een feestelijk onthaal, een pakket met dranken en versnaperingen, en een meet & greet met de meiden van K3. “Ik ben zo blij en verrast dat ik de 100.000ste bezoeker ben”, zei Stephanie. “En mijn kindjes Victoria en Alexia zijn dolblij dat ze de meisjes van K3 mogen ontmoeten. We zijn al voor de derde keer naar de K3-show komen kijken en het is extra bijzonder omdat onze jongste nu ook mee is.”

Kursaal Oostende is een van de meest iconische gebouwen van Oostende en trekt al 70 jaar lang bezoekers van over de hele wereld. Het gebouw herbergt een concertzaal, een casino, een restaurant en verschillende zalen voor congressen en evenementen. “We zijn ontzettend trots dat we dit weekend de 100.000ste bezoeker mochten verwelkomen”, zei burgemeester Bart Tommelein. “Het is een mijlpaal die we graag wilden vieren, zeker na de Covid-19-pandemie, omdat het laat zien dat Kursaal nog steeds een belangrijke rol speelt in het culturele leven van de stad en ver daarbuiten.”

bron: hln.be

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments