maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Koninginnelaan krijgt nieuwe aanplanting

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

De Koninginnelaan ondergaat deze week een transformatie met de start van grootschalige groenaanleg. De zieke buxusplanten die al geruime tijd geteisterd worden door de beruchte buxusmot-plaag, worden verwijderd.

Maar dat is niet alles – er staan ook nieuwe aanplantingen op het programma, waardoor de Koninginnelaan binnenkort een weelderig groen en kleurrijk karakter zal krijgen.

De buxusplanten in de Koninginnelaan, die al geruime tijd lijden onder de plaag van de buxusmot, zullen worden vervangen door nieuwe aanplantingen. Deze groene toevoegingen zullen de hele laan een frisse uitstraling geven. Daarnaast zullen ook de groenzones ter hoogte van de Koninklijke Stallingen en verder dan de Kaïrostraat worden aangepakt. Zo krijgt de hele lengte van de laan een gestroomlijnd groen karakter.

Met deze herinrichting zal de Koninginnelaan weldra in volle bloei staan. De nieuwe beplanting zal zorgen voor meer kleur en diversiteit, en bovendien zal het de gezondheid van de bomen ten goede komen.

De werkzaamheden zullen gedurende de maand mei plaatsvinden, en er wordt verwacht dat de omwonenden geen hinder zullen ondervinden.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments