donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Koersfiets en elektrische fiets gestolen uit garage

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Bewoners geschrokken door een recente fietsdiefstal die plaatsvond in de Sint-Jansstraat. Een koersfiets en een elektrische fiets werden gestolen uit een garage, nadat deze voor een korte tijd onbeheerd was achtergelaten. De eigenaar vraagt zich af of het mogelijk is om dit trieste voorval te delen, in de hoop dat iemand informatie heeft over de gestolen fietsen.

Het incident vond woensdagavond plaats rond 21.00 uur, toen de garage van de eigenaar gedurende ongeveer 20 minuten onbewaakt was. Bij terugkomst ontdekte de eigenaar tot zijn grote ontsteltenis dat zijn waardevolle koersfiets en elektrische fiets waren verdwenen. De diefstal heeft een gevoel van onveiligheid veroorzaakt onder de buurtbewoners, die geschokt zijn dat zoiets kon gebeuren in hun vertrouwde omgeving.

De eigenaar van de gestolen fietsen heeft onmiddellijk aangifte gedaan bij de lokale politie, die nu een onderzoek is gestart. De politie roept ook getuigen op die mogelijk iets verdachts hebben opgemerkt in de omgeving van de Sint-Jansstraat rond het tijdstip van de diefstal. Elk stukje informatie kan cruciaal zijn in het vinden van de gestolen fietsen en het identificeren van de dader(s).

Diefstal van fietsen is een toenemend probleem in Oostende en andere steden. De politie en lokale autoriteiten hebben de afgelopen jaren verschillende maatregelen genomen om deze trend tegen te gaan, waaronder het versterken van de beveiliging en het promoten van bewustwordingscampagnes. Desondanks blijven fietsendieven inventief en lijken ze altijd nieuwe manieren te vinden om toe te slaan.

Bewoners worden dringend geadviseerd om voorzorgsmaatregelen te nemen om diefstal te voorkomen. Het is raadzaam om fietsen altijd op slot te zetten, zelfs als ze zich in een afgesloten ruimte bevinden. Het investeren in een degelijk fietsslot en het registreren van fietsen kunnen ook helpen bij het vergroten van de kans op het terugvinden van gestolen eigendommen.

De eigenaar van de gestolen fietsen hoopt dat het delen van dit verhaal zal leiden tot tips of informatie die kunnen leiden tot het herstel van zijn geliefde fietsen. Hij benadrukt dat de emotionele waarde van de fietsen voor hem van onschatbare waarde is en dat hij er alles aan zal doen om ze terug te krijgen.

Als u informatie heeft over deze diefstal of verdachte activiteiten heeft opgemerkt in de buurt van de Sint-Jansstraat in Oostende, wordt u dringend verzocht contact op te nemen met de lokale politie van Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments