maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Jongeman slachtoffer van zinloos geweld in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01:00 uur, heeft zich een incident voorgedaan in de Langestraat op de hoek van de Madridstraat. Een jongeman werd zonder enige aanleiding aangevallen door een persoon van Noord-Afrikaanse afkomst.

Het slachtoffer stond rustig te bellen en deed niets provocerends, behalve de persoon vragen om hem met rust te laten. De gevolgen van de aanval waren ernstig, aangezien de jongeman momenteel daarna behandeld werd op de spoedafdeling in Gent, waar artsen meerdere breuken in zijn gezicht hebben vastgesteld.

Opmerkelijk genoeg hebben ze in het Serruys Ziekenhuis in Oostende niet eens een röntgenfoto gemaakt volgens de vader van het slachtoffer. De politie was snel ter plaatse en heeft de jongeman naar eigen zeggen opgevangen met de woorden “welkom in Oostende” . De vraag rijst of zinloos geweld een alarmerend probleem is in Oostende.

Het slachtoffer, heeft aangifte gedaan bij de politie, die momenteel het incident onderzoekt. Het is nog onduidelijk of de dader is aangehouden.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

8 REACTIES

  • Dezelfde flik heeft ook tegen mij letterlijk gezegd ‘ welkom in Oostende ‘
   Ook in elkaar geslagen geweest op de bus door 5 ‘jongeren’ zoals ze dat noemen maar ze zijn dus van Syrië, minderjarig én krijgen geen straf ????
   Deze week dien ik een klacht in bij comité P op aanraden van mijn verzekering. Hij is ineens slachtoffer en ik ben de dader !!!!
   Ik ben elkaar geslagen geweest en ik heb er geen vinger naar uitgestoken….
   Waar gaan we hier naartoe zeg !!!!

   • Tja, als niemand iets doet… met enkel klagen en lege beloftes komen we er ook niet. Ik durf bijna nie meer buiten komen.

  • Inderdaad , heb al veel gehoord van serruys ziekenhuis , men man was 2 jaar geleden bijna dood zehebven hen gewoon weer op straat gezet en het was zogenaamd een hernia ,terwijl men man een soort vleesetende bacterie had en gelukkig in gent hebben ze hem met spoed behandeld ,hij kermde van de pijn en hebben hem gewoon grofweg weer de deur gewezen met een dafelgan , is niet de eerste keer van serruys ziekenhuis ! Heb nog veel klachten gehoord ervan , de dokters hebben een eed gedaan iedereen te helpen ongeacht wie dan ook !! Mg eens gezegd worden

 1. Ook nog meegemaakt …in hospitaal zeiden ze ..als ge kunt vechten kan je ook te voet naar de onderzoeken gaan en dit met een hersenschudding
  Ik was wel aangevallen door 2man en ik zat zelf met arm in gips na een operatie
  Politie was behulpzaam en vriendelijk.

 2. Onz zoon had enkele jaren geleden een heel agressieve bacterie via zijn contactlenzen op zijn ogen gekregen , via spoed binnengegaan, de oogarts die op restaurant zat vond het niet nodig om zich te verplaatsen met alle gevolgen van dien, bijna blind geworden de volgende ochtend toen ze hem zag , verschoot ze zich een bult, onmiddellijk naar Brugge waar ze zeiden we doen ons best , hoornvlies onherstelbaar beschadigd maar door de antibiotica kuur toch nog de beide ogen kunnen redden met blijvend letsel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments