donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Inbraakpogingen in Oostende: Waakzaamheid gevraagd om diefstal te voorkomen

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende, 24 mei 2023 – In de vroege uren van deze ochtend, omstreeks 3:30 uur, heeft een onbekende persoon de Koolmeesstraat in Oostende opgeschrikt door in auto’s te gluren en te controleren of de deuren afgesloten waren.

De lokale autoriteiten adviseren inwoners dringend om waardevolle spullen uit het zicht te houden en ervoor te zorgen dat de autodeuren altijd goed vergrendeld zijn.

De bewuste gebeurtenis zorgt voor ongerustheid onder de buurtbewoners van de Koolmeesstraat. Inbraken en diefstallen in auto’s zijn ongelukkige incidenten die steeds vaker voorkomen in de stad. De politie van Oostende doet een oproep aan de gemeenschap om waakzaam te zijn en preventieve maatregelen te nemen om dergelijke voorvallen te voorkomen.

De inbreker, wiens identiteit nog onbekend is, werd betrapt terwijl hij rondliep en in verschillende geparkeerde auto’s gluurde. Zijn specifieke bedoelingen blijven vooralsnog onduidelijk, maar het is aannemelijk dat hij op zoek was naar gemakkelijke doelwitten, zoals voertuigen met onvergrendelde deuren of waardevolle spullen die zichtbaar waren van buitenaf.

Om het risico op diefstal te minimaliseren, raadt de politie aan om geen waardevolle bezittingen in het zicht te laten liggen wanneer de auto geparkeerd staat. Het is tevens cruciaal om ervoor te zorgen dat alle autodeuren goed vergrendeld zijn, zelfs bij korte afwezigheid. Daarnaast wordt aangeraden om extra beveiligingsmaatregelen te overwegen, zoals het installeren van een alarmsysteem of het parkeren van de auto op een goed verlichte locatie.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments