donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Huurgeschil in Oostende mondt uit in sluikstorten

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – In een opmerkelijk voorval dat afgelopen zaterdagavond plaatsvond, werd de politie van Oostende geconfronteerd met een zorgwekkend geval van sluikstorten in de Sint-Catharinapolderstraat, gelegen in het Westerkwartier. De ontdekking werd gedaan door oplettende buurtbewoners, die onmiddellijk melding maakten van het incident.

Wat de politie ter plaatse aantrof, was ronduit schokkend. Een volledige inboedel, inclusief stoelen, een bed en zelfs een koelkast, was op straat achtergelaten. Niet alleen was dit een hinder voor de openbare doorgang op het voetpad, maar het zorgde ook voor onrust in de buurt.

De betrokken partijen bij dit incident zijn geïdentificeerd als de huurder van het appartement en de verhuurder, en beide worden momenteel ondervraagd door de politie. Er wordt gesuggereerd dat dit incident mogelijk voortkomt uit een huurgeschil dat uit de hand is gelopen. De exacte aard van de geschillen en de verantwoordelijkheid van elke partij worden momenteel grondig onderzocht. Bovendien sluit de politie niet uit dat er andere betrokkenen zijn bij dit incident.

De lokale wijkpolitie heeft de leiding over het verdere onderzoek. De sluikstorter kan een GAS-boete verwachten, die kan oplopen tot maximaal 350 euro. De stad heeft haar diensten ingeschakeld om de rommel op te ruimen, en de kosten hiervoor zullen worden verhaald op de overtreder.

Dit incident werpt ongetwijfeld een schaduw op de kwestie van huurgeschillen in Oostende, en het roept vragen op over de aanpak van dergelijke problemen door zowel huurders als verhuurders.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

3 REACTIES

  1. De opvoeding wat betreft hygiëne en inzichten wat een huurcontract inhouden zouden beter moeten uitgelegd worden aan de huurders met inbegrip van onderwijs van enkele dagen ivm cultuurverschillen en opvoeding daarover , concreet wil dit zeggen dat mensen dat niet over dergelijk bewustzijnsvermogen beschikken niet kunnen onbegeleid wonen !!

  2. Ik heb zo 20j in Oostende gewoont aan het Peerd en ik moet zeggen. ik was er onlangs terug dit jaar en de erkende deze stad niet meer .
    Hoe kan je een stad zo laten verloederen, daklozen in een winkelstraat het onveilig gevoel in de binnenstad s’avonds .
    Word alles nu gericht op Oosterover alleen voor mensen met veel geld .
    Binnenkort komen we in een situatie te zitten dat de lokale bevolking geen deftig appartement of huis kan kopen .
    Waar is de sociale woningbouw in Oostend .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments