donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Het dreigende faillissement van KV Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

De Belgische voetbalclub KV Oostende heeft te maken met grote financiële problemen als gevolg van de terugtrekking van de Amerikaanse investeerders van Pacific Media Group (PMG). Het is al langer bekend dat de club zich beklaagde over de samenwerking met PMG, maar nu lijkt de situatie echt onhoudbaar te zijn geworden.

De investeerders willen de club verkopen en zoveel mogelijk geld recupereren, maar laten een grote rotzooi achter.

Hoewel KV Oostende zijn licentie voor volgend seizoen al heeft behaald en er garanties zijn gegeven, betekent dit niet dat alle problemen zijn opgelost. Veel schuldeisers, waaronder bakkers, brouwers en hoteleigenaren, hebben nog steeds geld tegoed van de club. Er gaan zelfs geruchten dat eigenaar Paul Conway een hotelrekening niet heeft betaald, waardoor het geduld van de schuldeisers flink op de proef wordt gesteld.

Als gevolg van de financiële problemen kunnen de schuldeisers in principe het faillissement van de club aanvragen. Dit zou natuurlijk desastreus zijn voor KV Oostende en zijn fans. Een snelle verkoop van de club lijkt daarom de enige oplossing om alle openstaande rekeningen te kunnen voldoen en een faillissement te voorkomen.

De situatie bij KV Oostende is dan ook zorgwekkend en het is nog onduidelijk hoe de toekomst van de club eruit zal zien. Hopelijk kan er snel een oplossing worden gevonden om deze historische club te redden.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

  1. Ganaye en co moeten ook nog een Japans JKT bedrijfje uit Oostende 60euro betalen factuur al meer dan vier maand geleden binnengebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments