zondag, april 21, 2024
spot_imgspot_img

‘Helmut Lotti Goes Metal’: Uitverkochte show in Capitole Gent, nu ook concerten in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Helmut Lotti gaat als een speer: precies één week geleden kondigde hij zijn eerste ‘Hellmut Lotti Goes Metal’ concert aan (op vrijdag 27 oktober in Capitole Gent) en afgelopen zondag zorgde hij tijdens Graspop Metal Meeting voor een knallende performance in een overvolle ‘Metal Dome’, waar hij met zijn ijzersterke optreden talloze metalfans omverblies.

Nog geen dag later was het eerste concert in Capitole Gent volledig uitverkocht, waarna al snel een extra concert op donderdag 26 oktober werd toegevoegd.

Inmiddels is ook dit tweede concert in Gent volledig uitverkocht, maar de sensatie van Graspop 2023 heeft goed nieuws: vanwege de grote vraag kondigt hij namelijk nog twee extra concerten aan. Op woensdag 30 augustus zal hij optreden in het OLT Rivierenhof in Antwerpen en op zaterdag 25 november 2023 zal hij het Kursaal Oostende betoveren. Tijdens deze concerten zal Helmut Lotti opnieuw zijn innerlijke metalhead de vrije loop laten en het beste van zichzelf geven. Terwijl hij op Graspop een compact optreden van 50 minuten verzorgde, zal Helmut tijdens deze concerten een volledige set spelen met een uitgebreid hardrockrepertoire, inclusief zijn favorieten uit het genre, zoals klassiekers van Whitesnake, Kiss, AC/DC, Black Sabbath en natuurlijk Iron Maiden. (PADI)

Fans die dit unieke concert niet willen missen en ‘Hellmut Lotti’ live aan het werk willen zien, kunnen op vrijdag 23 juni vanaf 10 uur tickets kopen voor de extra concerten in Antwerpen en Oostende. Voor tickets en meer informatie kunt u terecht op www.gracialive.be en www.helmutlotti.com.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments