donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Grote poll: voor wie zou jij morgen stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen?

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Stel dat het morgen gemeenteraadsverkiezingen zouden zijn in Oostende, dan vragen wij ons af hoe Oostende zou stemmen. We maken de resultaten van de poll bekend zodra we genoeg antwoorden hebben ontvangen. Stem zeker mee!

1922
Created on By Het Ostends Nieuws
Voor wie zou je morgen stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen?

Voor wie zou jij morgen stemmen als het gemeenteraadsverkiezingen zouden zijn?

Bedankt voor jouw antwoord, we maken de resultaten van de poll bekend zodra we genoeg antwoorden hebben ontvangen!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

46 REACTIES

  • Maar ook dat werkte niet omdat ze op de schoot van rechts hun tijd verdoen! Waarom denk je anders dat blauw daar gekomen is! Ik vrees uit pure wanhoop! Maar dat helpt arm Oostende niet vooruit! En het nieuwe vooruit lonkt nu naar extreem rechts! Maar in Oostende kunnen ze dat niet langer! Ze voelen overal de hete adem van echt links!

 1. Voor degenen die de ( belachelijke) maximumsnelheid van 30 km/u terug naar normaal brengt
  Het kan mij en velen met mij niet schelen welke partij zich daarvoor engageert ..

  • Het kan mij zeer veel schelen maar dat overal 30 is van de pot gerukt en levert alleen maar kassa op! Intussen blijven sommige snelheidscriminelen ongestoord verder vliegen!
   Oostende koningin der slaksteden! Groen mag het koninginnepark in for ever! De nieuwe stratenplannen maken Oostende ontoegankelijk! Alsof daar niet moet gewerkt worden! Ze zijn een ramp voor de stad! Groen en onverdraagzaam! Ik zie anders niks gebeuren wat de veiligheid echt verhoogt! Zoals veilige en goed verlichte zebrapaden en kruispunten. Veilige voetpaden aan station. Bereikbare en betaalbare parking……

 2. is het nog belangrijk om te kiezen ? zij die winnen mogen toch niet regeren
  de verliezers spannen samen, om toch aan de macht te blijven

  sukkelaars

 3. Groen, want ik vind dat ze fantastisch goed bezig zijn hier in Oostende. Je moet het beleid dan ook wat volgen en hierbij niet enkel aan jezelf denken.

 4. Voor diegenen die langs torhoutsesteenweg en Wester kwartier ook betaald parkeren invoeren! Dus niet langer alleen voor de mensen die hun inkopen op de nueuwpoortsesteenweg gaan doen en daarna boete krijgen omdat ze daar hebben stilgestaan en middenstand hebben gesteund! 20 min gratis parkeren (4plaatsen veeel te weinig) en nergens een paal te bespeuren om 30 min gratis met nummerplaat in te tikken!!! Schandalig! Een burgemeester die alle middenstand steunt!! Dus ook de gouden driehoek op Mariakerke!

 5. Allesinds niet op de VLD, ze maken onze stad kapot, eerst zone 30 om de stadskas (portefeuille van tommelein) op te vullen, en nu maken ze er een radioactieve kerncentrale van… man man man

 6. De enige partij voor zijn eigen mensen. 1e plaats,Behoudsgezind , Democratisch, realistisch, terecht voor veiligheid en vooral medezeggenschap in de raad , voor alles. Dierenwelzijn , veiligheid, mobiliteit. Enz. Ook economische belangen, toerisme, dat is pas democratie.

 7. Randgemeenten en openbaar vervoer lniet vergeten, alsook mindervalide of ouderen qua bereikbaarheid van de randgemeenten naar de stad en omgekeerd.enz….

 8. De onafhankelijke burgerpartij Pro Actief Oostende is enigste en de meest democratische partij in Oostende. Geef ons jullie vertrouwen en we zullen mee voor een beter Oostende zorgen en dat zonder talrijke loze beloften!

 9. Stop de emigratie en stop de graai politiek op de rug van de belastingbetaler.30 per uur waar nodig en wegenet dringend herstellen in Oostende Schande voor de mensen die baan taxen elk jaar betalen!

 10. Asjeblieft. Alles maar niet opnieuw die mediageile wanbeleidsman Tommelein. Hij probeert zijn positie veilig te stellen door partijen te koppelen en zo in de stoel te blijven. HIJ MOET ER UIT!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments