zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Grote garageverkoop in Oostende op zondag 4 juni

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende, België – Op zondag 4 juni zullen de bewoners van de Kastanjelaan, Lindenlaan, Lariksenlaan, Hulstlaan, Elzenlaan, Doornenlaan, Steensedijk, Limbalaan en Berkenlaan openen hun garages openen voor dit evenement.

Met maar liefst 150 kramen verspreid over de hele wijk, biedt deze garageverkoop voor elk wat wils. Bewoners zullen hun ongebruikte spullen te koop aanbieden, variërend van kleding en accessoires tot meubels, elektronica en nog veel meer. De diversiteit aan items maakt het evenement aantrekkelijk voor mensen van alle leeftijden en interesses.

De garageverkoop begint om 8:00 uur en duurt tot 17:00 uur, waardoor bezoekers de hele dag de tijd hebben om rond te snuffelen en koopjes te vinden. De organisatoren verwachten dat het evenement een gezellige sfeer zal creëren waarin buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe mensen kunnen leren kennen.

Dus noteer de datum – zondag 4 juni – en maak je klaar om langs te komen bij deze garageverkoop in Oostende. Of je nu op zoek bent naar koopjes of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, dit evenement belooft voor ieder wat wils te bieden. Nu enkel nog wat goed weer!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments