donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Grootschalige politiecontroles op toegangswegen naar Ostend Beach Dance Festival

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Dit weekend vindt het Ostend Beach Dance Festival plaats op het strand van Oostende. Het festival, dat gisteren van start is gegaan, belooft een spectaculaire ervaring te worden voor duizenden feestgangers.

Echter, dit jaar heeft de lokale politie opvallende maatregelen genomen om de veiligheid te waarborgen. Op alle belangrijke toegangswegen naar Oostende zijn grote controles opgezet, in een poging om het bezit en gebruik van drugs op het festivalterrein te verminderen.

In voorgaande jaren werden er herhaaldelijk festivalgangers betrapt op het in bezit hebben van verboden middelen, waaronder drugs. Met het oog op de veiligheid van de bezoekers en het voorkomen van ongewenste incidenten, heeft de politie dit jaar besloten een grootschalige controleactie uit te voeren. De kustbaan vanuit Middelkerke, de kustbaan vanuit Bredene en de Torhoutsesteenweg zijn de locaties waar deze controles plaatsvinden.

Hoewel de resultaten van de controles nog niet bekend zijn, hoopt de politie hiermee een duidelijk signaal af te geven aan potentiële overtreders. De autoriteiten willen benadrukken dat ze een zerotolerancebeleid voeren ten aanzien van drugsgebruik en -bezit op het festivalterrein. De veiligheid en het welzijn van de bezoekers staan voorop, en de politie zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het evenement in een sfeer van feestvreugde en veiligheid kan plaatsvinden.

Het Ostend Beach Dance Festival staat bekend om zijn indrukwekkende line-up van internationale dj’s en artiesten, en trekt jaarlijks een groot aantal muziekliefhebbers aan. Het festival biedt niet alleen een geweldige muziekervaring, maar ook diverse eetgelegenheden en een unieke sfeer aan de kustlijn van Oostende.

De politie zal gedurende het hele weekend blijven patrouilleren en de situatie nauwlettend in de gaten houden. Het Ostend Beach Dance Festival zal doorgaan tot en met zondag, en de organisatoren hopen op een succesvolle editie zonder grote incidenten.

Bezoekers van het festival worden geadviseerd om zich bewust te zijn van de geldende regels en voorschriften, en om samen te werken met de autoriteiten om de veiligheid van iedereen te waarborgen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments