zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Goede vrienden verliezen het leven bij tragische botsing op E40

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Jabbeke, Oostende – Woensdagavond hebben twee goede vrienden het leven verloren bij een ernstig verkeersongeval op de E40 in Jabbeke. Pieter Gevaert (36) uit Oostende en zijn 25-jarige vriend uit Aartrijke waren samen op weg toen zich een gruwelijke gebeurtenis voltrok op de snelweg.

De ernstige botsing vond plaats op woensdag even na 21.15 uur. De slachtoffers waren onderweg richting het binnenland toen de bestuurder net voorbij de oprit in Jabbeke de controle over het stuur verloor. In eerste instantie raakte de wagen de middenberm, waardoor het voertuig naar rechts werd geslingerd. Hierop volgde een harde impact met de vangrail en de betonnen pijler van een fietsersbrug die over de E40 loopt. De kracht van de klap was immens, en de auto sloeg meerdere malen over de kop. Brokstukken vlogen meters ver over de snelweg. Het voertuig kwam uiteindelijk op zijn dak tot stilstand op de linkerrijstrook. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse, maar alle hulp kwam helaas te laat. Beide inzittenden hebben de crash niet overleefd.

Pieter Gevaert (36), een bekend figuur in de horecawereld van de regio en woonachtig in Oostende, was een van de slachtoffers. Hij was al vier jaar gelukkig samen met zijn vriendin Kyara Schacht (25). Zij is zelfstandig kapster en werd op woensdagavond geconfronteerd met dit verschrikkelijke nieuws.

“Voordat het ongeval plaatsvond, had ik nog contact met hem. Hij was samen met een goede vriend onderweg. Wat ze precies aan het doen waren, is me niet bekend. Dat doet er op dit moment niet veel toe. Het ongeval heeft plaatsgevonden en de gevolgen zijn afschuwelijk,” aldus Kyara Schacht aan hln.be. “Ik zal hem vooral herinneren als iemand die volop van het leven genoot, als een waarachtig optimist. Pieter had een goed hart,” vervolgt Kyara.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

2 REACTIES

  1. Innige deelneming aan ouders ook zijn grootvader en geliefden we zullen hem missen , veel te vroeg heen gegaan . ­čś«ÔÇŹ­čĺĘ
    John en Fabienne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments