zondag, april 21, 2024
spot_imgspot_img

Gewelddadige ruzie escaleert in Eendrachtstraat – schot gelost

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In de Eendrachtstraat liep een ruzie zondagavond volledig uit de hand, toen een buurtbewoner gewapend met twee messen en een vleeshaak in conflict raakte met een groep jongeren die gewapend waren met een alarmpistool.

De situatie escaleerde verder toen er zelfs een schot werd gelost. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen bij dit verontrustende incident.

De politie werd onmiddellijk op de hoogte gebracht en is ter plaatse gekomen om de situatie onder controle te krijgen. Momenteel zijn zij bezig met het opnemen van verklaringen van alle betrokkenen en getuigen. Hoewel er geen gewonden zijn gemeld, heeft dit incident ongetwijfeld angst en onrust veroorzaakt in de buurt.

Het is naar voren gekomen dat de buurtbewoner, die bewapend was met messen en een vleeshaak, betrokken raakte in een hevige confrontatie met de jongeren. Het is nog niet duidelijk wat de precieze aanleiding was voor de ruzie tussen beide partijen. De jongeren, die vermoedelijk ook uit de buurt afkomstig zijn, waren gewapend met een alarmpistool en hebben zelfs een schot gelost. Gelukkig heeft dit geen letsel veroorzaakt.

De politie heeft onmiddellijk ingegrepen en heeft de jongeren gearresteerd. Momenteel worden zij ondervraagd om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van het incident. Het is nog niet bekend of de buurtbewoner met de messen ook is gearresteerd, maar de politie zal ongetwijfeld het e onderzoek voortzetten om alle betrokkenen ter verantwoording te roepen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments