zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Gewelddadige aanval bij café aan de Torhoutsesteenweg twee mensen gewond

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In een schokkend incident dat zich heeft voorgedaan bij een café aan de Torhoutsesteenweg, ter hoogte van het Macleodplein, zijn twee mensen neergestoken door een man gewapend met een machete.

Eén van de slachtoffers werd daarbij aangevallen met de intentie om de nek over te snijden, terwijl een ander in de buik werd geraakt. Op dit moment is het onduidelijk of de dader is gearresteerd, maar de politie is ter plaatse en heeft de omgeving afgezet om naar het wapen te zoeken.

Het geweldincident vond plaats in kort na de middag, toen een onbekende man met een machete toesloeg bij een café aan de Torhoutsesteenweg. Getuigen beschrijven een angstaanjagende scène, waarbij de aanvaller met brute kracht te werk ging. Het eerste slachtoffer werd op gruwelijke wijze aangevallen, met als doel de nek van het slachtoffer over te snijden. Het tweede slachtoffer werd geraakt in de buikstreek. De identiteit van de slachtoffers is nog niet vrijgegeven, maar de autoriteiten verzekeren dat ze er alles aan doen om hun families op de hoogte te stellen.

De politie was snel ter plaatse na de melding van de aanval en begon onmiddellijk met het afzetten van de omgeving. Ze hebben een klopjacht op de dader ingezet en zijn momenteel bezig met het doorzoeken van de omliggende straten om het gebruikte wapen te vinden. De politie heeft nog geen informatie verstrekt over het motief achter de aanval, maar er wordt vermoed dat het om een gerichte actie gaat, gezien de gewelddadige aard van de aanval.

De omwonenden zijn geschokt door het geweld dat zich heeft afgespeeld in hun buurt. .

Het onderzoek naar deze verontrustende gebeurtenis is nog gaande, en de politie zal naar verwachting meer details verstrekken naarmate er meer informatie beschikbaar komt. De slachtoffers worden momenteel behandeld in het ziekenhuis en hun conditie is nog niet bekendgemaakt.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments