maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Gepensioneerde vrouw uit Oostende wint 1 miljoen euro met EuroMillions

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende, 27 juni 2023 – Een gepensioneerde vrouw uit Oostende heeft een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen met EuroMillions, nadat ze tussen 5 en 19 mei meespeelde met de MyBonus-code op haar spelformulier. De gelukkige winnares, die liever anoniem blijft, beleefde de dag van haar dromen toen ze het ongelooflijke bedrag van 1.000.004,25 euro op haar rekening gestort kreeg.

“Ik speel elke week voor 5 euro mee met Lotto en 5 euro met EuroMillions, altijd met een Quick Pick”, vertelt de winnares enthousiast. “Het hoogste bedrag dat ik eerder had gewonnen was 35 euro, dus ik kon mijn ogen niet geloven toen ik nu ineens 1 miljoen euro won.” Ze is dankbaar voor de begeleiding van de Nationale Loterij en is van plan om verantwoord om te gaan met dit mooie bedrag. Ze koestert echter de droom om een reis naar Polynesië te maken en wil vooral genieten van dit avontuur.

Om de anonimiteit van de winnares te waarborgen, werd symbolisch een cheque met het gewonnen bedrag overhandigd aan de uitbaatster van de krantenwinkel waar het winnende lotje werd gekocht, Ingrid Verbeiren van ’t Gazetje in de Van Iseghemlaan in Oostende.

Ingrid is blij voor de winnares en heeft haar begeleid naar Brussel om de prijs in ontvangst te nemen. De krantenwinkel ontvangt veel reacties op de winst en merkt op dat mensen nieuwsgierig zijn naar de identiteit van de winnares en zelf ook graag willen meespelen. Tijdens de zomermaanden verwelkomt de winkel altijd extra klanten, waaronder vakantiegangers die blijven spelen tijdens hun verblijf aan zee.

bron: focus.be

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments