maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Generation WOW haalt glamour naar Oostende: Bobbi Brown bij Create & Elevate Conference

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Op maandag 12 juni 2023 zal de Create & Elevate Conference in het Kursaal in Oostende plaatsvinden, georganiseerd door Generation WOW, een on- en offline community voor vrouwen in business.

Het evenement zal dit jaar gericht zijn op creatie en groei met een sterke line-up van sprekers, waaronder Bobbi Brown, de wereldberoemde ondernemer en beauty gigant.

De Create & Elevate Conference zal een volledige dag vol inhoudelijke programma’s bieden, waaronder keynotes, interviews en panelgesprekken. Het thema Create & Elevate zal centraal staan ​​en benadrukken dat elke vrouw intrinsiek creatief is en dagelijks creatieve oplossingen zoekt voor wat er op haar pad komt.

Bobbi Brown zal de headliner zijn van het evenement en haar ongelooflijke ondernemersverhaal vertellen. Als auteur en serie-ondernemer zal ze vrouwen inspireren en hen naar the next level brengen via hun schoonheid. Andere sprekers, waaronder voormalig topsporter Elodie Ouedraogo, auteur en kunstenaar Saskia De Coster, Njam! chef en auteur Steffi Vertriest, zullen ook aanwezig zijn en ervoor zorgen dat de Create & Elevate Conference het event van het jaar wordt.

Naast de inhoudelijke programma’s zal het evenement ook leuke lifestyle experiences bieden en fijne netwerkmomenten. Met jouw ticket krijg je niet enkel toegang tot het event, maar ook een Generation WOW goodiebag vol verrassingen, een Generation WOW x Collectors Club pet, ten voordele van Kick Cancer, een Uniqlo Wireless Bra wanneer je een oude beha komt inruilen, 15% korting in Thermae Palace Oostende met de code ‘Generation WOW’ en natuurlijk food & drinks gedurende de volledige dag.

Tickets en meer informatie over de Create & Elevate Conference zijn te vinden op de website van Generation WOW. Dit evenement belooft een inspirerende dag te worden voor ambitieuze vrouwen in business die graag hun ervaringen en netwerk willen delen over generaties heen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments