donderdag, april 25, 2024
spot_imgspot_img

Filou Oostende en Hubo Limburg United strijden in halve finales van BNXT play-offs

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In de halve finales van de BNXT play-offs staan kampioen Filou Oostende en Hubo Limburg United tegenover elkaar. Limburg United schakelde zaterdag in de kwartfinales de Nederlandse vice-kampioen Donar Groningen uit. De heenwedstrijd vindt plaats in Hasselt op maandag, gevolgd door de terugwedstrijd in Oostende op woensdag.

De BNXT play-offs hanteren tot aan de halve finales het “heen en terug”-format. In de kwartfinales had Limburg moeite om de twintig punten voorsprong uit de heenwedstrijd vast te houden tegen Donar Groningen. Na een indrukwekkende start van Groningen met scores van 12-0 en 24-7, wist Limburg zich te herstellen en de achterstand te verkleinen tot 45-46. Echter, na 37 minuten stond Limburg op een achterstand van 93-76. Uiteindelijk won Groningen met een nipte 97-88 overwinning.

Vanaf vrijdag starten de finales De winnaar van het tweeluik tussen Oostende en Limburg United zal in de finales van de BNXT play-offs strijden tegen de winnaar van de confrontaties tussen Nederlands kampioen ZZ Leiden en Spirou Charleroi. In tegenstelling tot de editie van 2022, wordt in deze finale de “best of three”-play-off-formule toegepast. De eerste finalewedstrijd vindt plaats op vrijdag 9 juni, gevolgd door de tweede wedstrijd op zondag 11 juni. Indien nodig zal er ook nog een derde wedstrijd plaatsvinden op dinsdag 13 juni.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments