woensdag, februari 21, 2024
spot_imgspot_img

Fietsster (40) gewond na aanrijding, tegenpartij pleegt vluchtmisdrijf

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Dinsdagavond raakte een fietsster gewond nadat ze in aanrijding kwam met een andere fietser. Helaas besloot de tegenpartij om de plaats van het ongeval te verlaten zonder verdere actie te ondernemen.

Het incident vond plaats om 18.30 uur. Een 40-jarige vrouw uit Bredene fietste op het fietspad langs de Leffingestraat richting het Vlaams Plein. Net voorbij een tunneltje onder de brug van de Koninginnelaan, ter hoogte van de tennisvelden, kwam ze in botsing met een andere fietser. Deze fietser naderde op dat moment vanaf het sportcomplex aan de overkant van de Leffingestraat. Volgens de verklaring van de vrouw uit Bredene zou de andere fietser te ruim hebben ingehaald bij het betreden van de tunnel.

Als gevolg van de botsing kwam de vrouw ten val en moest ze naar het ziekenhuis worden gebracht voor behandeling. De andere betrokkene besloot echter om de plaats van het ongeval te verlaten zonder verdere betrokkenheid. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen en heeft een proces-verbaal opgesteld met betrekking tot het vluchtmisdrijf.

bron: nieuwsblad.be

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments