maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Fietser aangereden in Oostende: Bestuurder pleegt vluchtmisdrijf

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – Op dinsdagochtend vond er een aanrijding plaats in de Stuiverstraat, waarbij een fietser werd aangereden door een automobilist. Na het ongeval pleegde de bestuurder vluchtmisdrijf.

Het incident gebeurde omstreeks 9.30 uur toen een 54-jarige vrouw op haar fiets richting het stadscentrum reed. Ter hoogte van het kruispunt met de Guldensporenlaan werd ze geconfronteerd met een automobilist die vanuit de Stuiverstraat rechtsaf de Guldensporenlaan insloeg. Een aanrijding was onvermijdelijk.

Door de val raakte de vrouw lichtgewond en werd ze uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Ook haar fiets liep schade op. De bestuurder van het voertuig dat haar aanreed, vertrok echter zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen en stelde een proces-verbaal op.

Het incident laat een opnieuw een geval van vluchtmisdrijf zien, waarbij de automobilist de plaats van het ongeval verliet zonder verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar acties. De politie zal nu proberen de dader op te sporen en te berechten voor het ontvluchten van de plaats van het ongeval en het veroorzaken van lichamelijk letsel. Eventuele getuigen worden opgeroepen om zich bij de autoriteiten te melden en te helpen bij het onderzoek

bron: Nieuwsblad.be

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

  1. White peugeot model 2008 2 young girls was about crash in me today at 18:34 and the same car was also about to hit 2 cyclist they driving very dangerous i have called the police and i gave them number plate

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments