zondag, april 21, 2024
spot_imgspot_img

Fietser aangereden ter hoogte van Spuikom door man op deelstep die vluchtmisdrijf pleegt

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Gisterenmiddag werd een fietser slachtoffer van een aanrijding door een deelstep. Een fietser, afkomstig van het tankstation, werd frontaal aangereden door een deelstep die met hoge snelheid naderde.

Het slachtoffer liep schaafwonden op, terwijl zijn elektrische fiets diepe krassen opliep. Wat dit incident nog pijnlijker maakt, is dat de dader na het ongeval de plaats van het misdrijf verliet, waardoor hij zich schuldig maakte aan vluchtmisdrijf.

Het slachtoffer, dat vergezeld werd door zijn vrouw uit Bredene, was behoorlijk aangedaan maar aarzelde om onmiddellijk een ambulance te bellen. Ondanks zijn schrik herinnerde hij zich de dader niet en wilde hij de politie niet contacteren, wat betekent dat de verantwoordelijke bestuurder vrijuit lijkt te gaan.

Het incident vond plaats rond 14u50, nabij het bekende Esso-benzinestation, waar mogelijk beveiligingscamera’s aanwezig zijn. Dit zou kunnen helpen bij het identificeren van de dader, die op dit moment ongestraft blijft.

Het slachtoffer, dat een fietstocht maakte, besloot na een half uur zijn rit in te korten en voorzichtig naar huis te gaan. Het voorval laat een zure nasmaak achter, aangezien het slachtoffer waarschijnlijk zelf zal opdraaien voor de kosten en het leed dat hij heeft geleden.

Hoewel verschillende mensen ter plaatse spontaan hulp aanboden, lijken er geen bruikbare getuigen te zijn van het incident, voornamelijk omdat alles in een flits gebeurde. De dader heeft geen contactgegevens achtergelaten, waardoor gerechtigheid verder uit zicht lijkt te raken.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments