maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Fietser (63) zwaargewond na botsing met ziekenwagen in Gistel

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Een 63-jarige fietser raakte dinsdag zwaargewond nadat hij in aanrijding kwam met een ziekenwagen in Gistel. De man bleek onder invloed van alcohol te zijn op het moment van het ongeval.

Het tragische incident vond plaats kort voor 13 uur op de Nieuwpoortse Steenweg. De fietser, afkomstig uit Oudenburg, fietste in de richting van het centrum van Gistel toen hij plotseling in botsing kwam met de rechtervoorzijde van een ziekenwagen, bestuurd door een 23-jarige man uit Oostende, die dezelfde richting uitreed. Hoe het ongeval precies gebeurde, is nog niet duidelijk.

Door de aanrijding kwam de fietser ten val en liep hij ernstige verwondingen op. Gelukkig verkeerde hij nooit in levensgevaar. Het slachtoffer werd onmiddellijk overgebracht naar het AZ Damiaanziekenhuis. Daar onderging hij een ademtest, die een ‘alarm’ toonde. De politie stelde een proces-verbaal op tegen de fietser wegens het rijden onder invloed van alcohol.

Het incident benadrukt nogmaals het belang van nuchterheid en voorzichtigheid in het verkeer. Het is een waarschuwing voor alle weggebruikers om steeds alert te zijn en alle verkeersregels te respecteren om ongevallen zoals dit te voorkomen. De politie zal het ongeval verder onderzoeken om de exacte toedracht vast te stellen.

bron: Het Nieuwsblad

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments