maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Ferrari rijdt jonge fietser aan op Nieuwpoortsesteenweg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – In een verontrustende reeks gebeurtenissen op donderdag in Oostende, werd een jonge fietser rond 17 uur aangereden door een Ferrari op de Nieuwpoortsesteenweg, ter hoogte van de Dokter Verhaeghestraat.

Het slachtoffer, hoewel lichtgewond, werd onmiddellijk naar het ziekenhuis vervoerd. Dit incident volgt op een ander tragisch ongeval eerder die dag, waarbij een fietser omkwam na een aanrijding met een Porsche op de Elisabethlaan, ter hoogte van de Sint-Janskerk.

Het kruispunt van de Nieuwpoortsesteenweg en de Dokter Verhaeghestraat staat bekend als een drukke locatie met twee bushaltes in de nabijheid. De jonge fietser, die werd aangereden, verkeerde na het ongeval in een staat van shock.

Dit is het tweede incident op dezelfde dag waarbij een sportwagen betrokken is bij een tragisch ongeluk met een fietser in Oostende. Eerder op de dag, om 15 uur, verloor een fietser het leven toen hij werd gegrepen door een Porsche op de Elisabethlaan, ter hoogte van de Sint-Janskerk.

De opeenvolging van deze gebeurtenissen roept ernstige vragen op over de verkeersveiligheid in Oostende en de noodzaak van maatregelen om de veiligheid van fietsers op drukke wegen te verbeteren.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

  1. Ze zouden daar daar beter een flitspaal zetten en in de dokter verhaeghestraat hetzelfde ze vliegen over die vluchtheuvel ter hoogte van de BROEDERLIJKHEIDSTRAAT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments