zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Feestelijke Kerstvariété met Jacky Lafon: Een betoverende namiddag vol plezier!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

De Grande Dame van het Vlaamse variététheater, Jacky Lafon, blijft het podium betoveren met haar onvermoeibare energie. Op 11 december 2023 zal ze enkele goede vrienden uitnodigen om samen met haar een unieke namiddagvullende kerstvariétéshow op te voeren in het Kursaal.

Met een indrukwekkende carrière van 57 jaar op de planken, kent Jacky Lafon als geen ander alle grote variététempels die Vlaanderen rijk is. Haar blijvende populariteit wordt bevestigd door de uitverkochte ‘Zo Dankbaar’ variétéshows en haar gedenkwaardige optreden als ‘Zatte Rita’, een personage dat ze meer dan 23 jaar met hart en ziel vertolkte tijdens de festiviteiten rond ’30 jaar Familie’ in de Lotto Arena.

Tijdens de voorstelling, getiteld Jacky Lafon Kerstvariété, zal het publiek worden getrakteerd op een totaalspektakel. Het repertoire en het decor worden ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Jacky weet als geen ander hoe ze haar publiek moet vermaken en plezieren. Ze danst, zingt, plaagt en maakt grappen als nooit tevoren. De show belooft een mix te zijn van dans, humor en muziek, waardoor er voor ieder wat wils is, maar vooral om elke bezoeker een glimlach op het gezicht te toveren. Jacky Lafon verklaarde: “Ik wil graag het variété terugbrengen naar de mensen. Een grote show met artiesten die aanvoelen als familie en voldoende glitter en glamour, ik doe niets liever.”

Jacky schittert niet alleen op het podium. Voor deze unieke kerstvariétéshow brengt ze een extra grote cast mee, waaronder zanger en muzikant Jan Wuytens, bekend van het VTM-programma ‘I Can See Your Voice’. Deze zoetgevooisde en goedlachse tenor zal iedereen versteld doen staan met zijn zangkunsten. Jan Wuytens’ unieke talent is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven, met optredens gepland in Rome en de Verenigde Staten! En op 11 december zal hij te bewonderen zijn in het Kursaal van Oostende.

Tussen de sketches en zang door zal de enige echte Popkoning het geheel versterken. De chemie tussen Jacky en De Popkoning, die al te zien was in het legendarische VTM-programma HT&D, is nog steeds voelbaar en het publiek zal daar live getuige van kunnen zijn. Wanneer bekende typetjes als Nicootje en Zuster Vaseline het podium betreden, zullen er lachsalvo’s door de zaal rollen.

Daarnaast zullen er nog meer prachtige stemmen te horen zijn, waaronder die van de ravissante Lissa Lewis. Lissa, die de liefde voor muziek met de paplepel ingegoten heeft gekregen, kan ondanks haar jonge leeftijd al terugkijken op een succesvolle carrière. In 2015 won ze de zomertrofee van Radio 2 in de categorie ‘Beste Doorbraak’. Ze heeft samen met Andre Hazes Jr. gezongen voor het Nederlands koningspaar en heeft prachtige duetten opgenomen met Rob De Nijs en Jan Wuytens. Dit alles wordt nog versterkt door een professioneel showballet onder leiding van Evelyne Delameillieure.

Het belooft een spectaculaire show te worden waarin het publiek volledig wordt ondergedompeld in de kerstsfeer. Laat je een namiddag lang entertainen, verbazen en verleiden door dit unieke totaalspektakel op 11 december in het Kursaal van Oostende! Voor tickets en meer informatie kun je terecht op de website www.show-time.be.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments