zondag, april 21, 2024
spot_imgspot_img

Dronken man (43) veroorzaakt overlast nabij Petit Paris in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In de nacht van woensdag op donderdag, rond 1 uur, zorgde een dronken man voor overlast in Oostende.

Buurtbewoners nabij Petit Paris maakten melding van een 43-jarige man die voor overlast zorgde. De politie werd op de hoogte gebracht en ging ter plaatse. De man liep luid schreeuwend zowel op het voetpad als op de rijbaan (Torhoutsesteenweg), en verstoorde daarmee de nachtrust van de bewoners. Hij verkeerde onder invloed van alcohol en was niet aanspreekbaar. Uit veiligheidsoverwegingen, zowel voor hemzelf als voor anderen, besloot de politie hem naar het cellencomplex te brengen zodat hij zijn roes kon uitslapen. Er werd een proces-verbaal opgesteld. Dankzij deze ingreep konden de buurtbewoners vervolgens rustig gaan slapen.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

  1. Dit is dagelijkse kost, vrees ik. En de buurtbewoners zijn maar weer uit hun slaap gehaald.
    Gisteren aangifte moeten doen van een man die in het centrum zich tot twee keer toe schuldig maakte aan grensoverschrijdend gedrag, waarvan ik een vermoeden heb dat hij ook onder invloed was.
    Met een dankwoord aan de Oostendse politie die die de melding serieus nam en beloofde op zoek te gaan naar de man. Ik kon een camerabeeld van de man voorleggen van een winkel waarin hij zich misdragen had, een van de agenten dacht de man te herkennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments