woensdag, februari 21, 2024
spot_imgspot_img

Drie maanden voorwaardelijke celstraf voor geweld in VIP-lounge van KV Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Vrijdag heeft een 43-jarige vrouw uit Lichtervelde een veroordeling gekregen van drie maanden voorwaardelijke gevangenisstraf wegens opzettelijke slagen en verwondingen. Nadat er een conflict ontstond bij de vestiaire, viel S.H. een hostess aan in de VIP-lounge van KV Oostende.

De incidenten vonden plaats op 2 april 2022 na de voetbalwedstrijd tussen KV Oostende en Seraing. De politie werd opgeroepen voor een vechtpartij in de VIP-lounge van het stadion. Een beveiligingsmedewerker ter plaatse verklaarde dat er problemen waren opgemerkt met een koppel bij de vestiaire. De beklaagde greep de hostess op een agressieve manier vast en duwde haar naar achteren.

De bewaker tilde H. onmiddellijk op en bracht haar naar buiten. Daar werd hij echter vastgegrepen door de beklaagde, waardoor ze beiden op de grond vielen. De vrouw werd nog bozer en probeerde zelfs naar hem te slaan.

Uit het onderzoek bleek dat het geweld voortkwam uit een banale ruzie. De beklaagde was haar vestiairekaartje kwijt, waardoor het onmogelijk was om haar jas te vinden. H. moest daarom wachten tot na het evenement. Het incident begon toen ze op eigen initiatief toch haar jas wilde zoeken.

De beklaagde ontkende stellig dat ze geweld had gebruikt. Volgens haar trok ze zich alleen maar los toen de hostess haar bij de arm greep. Met behulp van een video liet ze zien hoe de bewaker haar vervolgens letterlijk en figuurlijk op straat zette. Op de beelden was echter ook te zien hoe ze hem probeerde aan te vallen.

De rechter veroordeelde S.H. uiteindelijk tot drie maanden voorwaardelijke gevangenisstraf en een geldboete van 600 euro. Ze moet ook een schadevergoeding van 300 euro betalen aan de hostess.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments