donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Drie jongeren slachtoffer van diefstal tijdens avondlijk zwemuitje

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

OOSTENDE – Op dinsdagavond werden drie jongeren het slachtoffer van een diefstal op het strand van Oostende. De dief sloeg toe terwijl de slachtoffers zich nog waagden aan een verfrissende duik in de zee.

Rond 21 uur besloten een vrouw uit Luik en twee mannen uit Brussel nog even te genieten van een zwempartij in de Noordzee. Ze lieten hun persoonlijke bezittingen onbewaakt achter op het strand, ter hoogte van het stadscentrum. Na hun duik ontdekten de jongeren, tussen 19 en 23 jaar oud, echter dat hun smartphones waren verdwenen. Geschrokken dienden ze een klacht in bij de politie.

De politie is een onderzoek gestart naar de diefstal en waarschuwt strandgangers voorzichtig te zijn. Hoewel het nooit acceptabel is om diefstal goed te praten, roept de politie strandbezoekers op om nooit waardevolle bezittingen onbewaakt op het strand achter te laten. Het is belangrijk om waakzaam te blijven en persoonlijke spullen goed in de gaten te houden om dit soort incidenten te voorkomen.

De politie hoopt met het lopende onderzoek de dief snel te kunnen identificeren en de gestolen smartphones terug te vinden.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments