donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Dreigt een leegloop bij BC Oostende? Olivier Troisfontaines en Keye van der Vuurst verlaten BCO

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Filou Oostendeneemt volgend seizoen afscheid van Olivier Troisfontaines. De ervaren speler heeft de voorbije drieëneenhalf jaar een indrukwekkende bijdrage geleverd aan het team, met vier landstitels, één Beker van België en twee BNXT-Supercups op zijn naam.

Troisfontaines bedankt de supporters in een emotioneel dankwoord op sociale media en blikt terug op zijn tijd bij de club. “Ik ben fier om voor zo’n club en zulke fans te hebben gebasket en een deel van de clubgeschiedenis mee te hebben geschreven. Maar het was meer dan dat! Mijn gezin voelde zich hier thuis vanaf de eerste dag en we zagen onze dochters opgroeien tot echte, kleine ‘Ostendenoars’. Vol ongeduld kijk ik nu uit naar wat de toekomst mij als nieuwe uitdaging zal bieden.”

Naast Troisfontaines verlaten ook Keye Van Der Vuurst en Vrenz Bleijenbergh Filou Oostende. Van Der Vuurst vertrekt naar het Spaanse Palencia, terwijl Bleijenbergh zijn talenten in Turkije zal laten zien. Daarnaast kondigde Djordjevic zijn besluit om te stoppen met basketbal aan, wat de leegloop bij de club verder versterkt.

Gelukkig heeft Filou Oostende niet stilgezeten en al twee versterkingen binnengehaald. Joppe Mennes en Sam van Rossom zullen het team versterken in de komende uitdagingen.

De veranderingen in de spelersselectie brengen een nieuw tijdperk met zich mee voor Filou Oostende. Het belooft een spannend nieuw seizoen te worden voor de club, met nieuwe gezichten en kansen om opnieuw geschiedenis te schrijven.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments