vrijdag, mei 24, 2024
spot_imgspot_img

Komend weekend braderie en streekproductenmarkt in de Belle Epoquewijk

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Bereid je voor op een bruisend weekend in de Belle Epoquewijk van onze stad! Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september wordt de Grote Braderie van Oostende weer georganiseerd.

Dit jaarlijkse evenement, opgezet door de Handelaars Belle Epoque met de steun van het Economisch Huis Oostende en Stad Oostende, heeft zich stevig verankerd als een geliefde traditie. De unieke combinatie van verleidelijke koopjes, een markt vol Vlaamse streekproducten en een sfeervolle rommelmarkt trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar het bruisende handelscentrum van de Belle Epoquewijk.

Langs de Alfons Pieterslaan en de Torhoutsesteenweg (van Petit Paris tot aan de Oude Molenstraat) staat een uitgebreid aanbod van winkels op je te wachten. Met maar liefst 150 handelaars die hun beste waren aanbieden, is er voor ieder wat wils. Naast het shoppen is er volop vermaak met kermisattracties, muzikale optredens en diverse stands. Ook aan de jongsten is gedacht: op zaterdag en zondag voorzien de handelaars extra kinderanimatie en kleurrijke springkastelen. Van Petit Paris tot ’t Peerd vindt op 2 en 3 september tevens een gezellige rommelmarkt plaats.

Voor liefhebbers van authentieke Vlaamse smaken is er goed nieuws. De negende editie van de Vlaamse Streekproductenmarkt wordt gehouden op het sfeervolle Prinses Stefanieplein, waar ambachtelijke lekkernijen uit onze regio te ontdekken zijn.

Mis dit bruisende evenement niet! Kom gezellig langs en laat je onderdompelen in de bijzondere sfeer van de Belle Epoquewijk.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments