zaterdag, juli 13, 2024
spot_imgspot_img

Dakloze blijft in cel na moordpoging in station van Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Oostende – Een dakloze man van 37 jaar oud, die verdacht wordt van een moordpoging in het station van Oostende, blijft nog een maand langer in de gevangenis. Hij sloeg het 42-jarige slachtoffer herhaaldelijk met een metalen voorwerp op het hoofd.

Het incident vond plaats op vrijdag 28 april. Zowel de dader als het slachtoffer waren dakloos en verbleven regelmatig in de stationsbuurt van Oostende. Die bewuste dag lag het slachtoffer te slapen in de inkomhal toen hij plotseling werd aangevallen. De dader, een man van Portugese afkomst, bracht het slachtoffer vijf harde slagen toe met een metalen voorwerp.

Het slachtoffer verkeerde korte tijd in levensgevaar, maar gelukkig is hij inmiddels buiten levensgevaar. De verdachte beweerde dat het slachtoffer geld uit zijn rugzak gestolen had, maar er zijn geen bewijzen in het dossier die dit daadwerkelijk ondersteunen.

Op vrijdagochtend verscheen de man voor de tweede keer voor de raadkamer in Brugge, waar werd besloten om zijn hechtenis met een maand te verlengen. Daarnaast is er een psychiater aangesteld om de verdachte verder te onderzoeken.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments