maandag, mei 20, 2024
spot_imgspot_img

Containerpark morgen gesloten en verminderde dienstverlening in stadhuis door staking

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Op maandag 22 mei 2023 kan de stad te maken krijgen met een verminderde dienstverlening als gevolg van een stakingsaanzegging. Deze aankondiging heeft mogelijk invloed op de bereikbaarheid van de stad, vooral op telefonisch gebied. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als u van plan bent om contact op te nemen met de gemeente op die dag.

Hoewel de bereikbaarheid mogelijk beperkt is, worden mensen met een afspraak gerustgesteld dat ze nog steeds welkom zijn in het Stadhuis of op campus Edith Cavell. Hier kunnen ze hun afspraak nakomen en de benodigde diensten ontvangen, ondanks de mogelijke verstoringen door de staking. Het is raadzaam om contact op te nemen met de desbetreffende afdeling om te bevestigen of uw afspraak doorgaat zoals gepland.

Een ander gevolg van de stakingsaanzegging is de tijdelijke sluiting van het containerpark op 22 mei. Dit betekent dat inwoners van Oostende op die dag geen gebruik kunnen maken van de faciliteiten en diensten die het containerpark normaal gesproken biedt. Het is raadzaam om alternatieve regelingen te treffen voor het beheer van uw afval tijdens deze periode.

De impact van deze stakingsaanzegging op Oostende kan variëren, afhankelijk van de omvang van de staking en de deelname van verschillende sectoren. Het is mogelijk dat sommige inwoners hinder ondervinden bij het verkrijgen van de benodigde diensten of informatie op deze dag. Het is raadzaam om voorbereid te zijn en, indien mogelijk, uw behoeften vooraf te plannen.

De gemeente Oostende zal zich inzetten om de gevolgen van deze stakingsaanzegging tot een minimum te beperken en zal proberen om zo veel mogelijk normale dienstverlening te bieden. We raden inwoners aan om de officiële kanalen van de stad in de gaten te houden voor eventuele updates en verdere informatie met betrekking tot de stakingsactiviteiten en de gevolgen ervan

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 REACTIE

  1. Beste,

    Morgen zal er een staking plaatsvinden – verminderde dienstverlening.

    Voor of tegen.
    Waarom wordt er gestaakt ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments