zondag, april 21, 2024
spot_imgspot_img

Cambio neemt 20ste deelauto in gebruik in Oostende

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Cambio Autodelen heeft weer een nieuwe mijlpaal bereikt door de 20ste deelauto in Oostende in gebruik te nemen. Dit autodeelsysteem begon in 2009 met enkele tientallen gebruikers en is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes met meer dan 34.000 gebruikers in meer dan 65 steden en gemeenten in Vlaanderen.

Het aantal gebruikers in Oostende alleen al is gestegen tot 770. Cambio Autodelen heeft niet alleen een sterke groei doorgemaakt, maar heeft zich ook verder ontwikkeld om de overstap van een eigen auto naar een gedeelde auto zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bovendien biedt Cambio Autodelen steeds meer elektrische auto’s aan, waardoor elektrisch rijden voor meer mensen toegankelijk wordt.

Cambio benadrukt dat het hebben van een eigen auto veel geld kost, zelfs als deze stilstaat. Met Cambio Autodelen betaal je alleen voor de auto als je deze daadwerkelijk nodig hebt. Dit kan op jaarbasis honderden tot duizenden euro’s schelen als je minder dan 11.000 kilometer per jaar rijdt. Bovendien kan één Cambio-auto wel tot 13 privéauto’s vervangen, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere samenleving.

Het autodeelsysteem van Cambio Autodelen is dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Het is een slimme oplossing voor mensen die geen eigen auto willen of kunnen hebben, maar wel af en toe een auto nodig hebben. Door de voortdurende uitbreiding en ontwikkeling van Cambio Autodelen wordt deze vorm van mobiliteit steeds aantrekkelijker voor steeds meer mensen in Vlaanderen en daarbuiten.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -

Lees meer op HON

Meest gelezen

Recent Comments